Total Freedom gästar Trunkfunk

15:22 21 Apr 2017

Den 28 april firar yaki-klubben Trunkfunk sex år. Kvällen till ära gästas de av djn Total Freedom och Galleri Nomad.

I sex år har Trunkfunk med berlinbaserade djn Fredrik Nyberg och Nino El-Khoury i spetsen bokat några utav världens bästa internationella house- och technoakter till Göteborg. Långt innan både Nina Kraviz och John Talabot headlineade festivaler gästade de klubben som till vardags huserar på Yaki-Da.
– Vi har haft turen att hitta artister som spelat för oss innan de slagit igenom internationellt och många av dem har även kommit tillbaka. Sex år av gläde, dans, svett och tårar. Detta vill vi såklart fira med en annan bokning som går i linje med de bokningar som tidigare gästat oss, säger Fredrik.
 
Ashland Mines eller Total Freedom är dj med rötterna i punk och gay-scenen. På sina senaste produktioner har rört sig mellan stökiga elektroniska beats och dansanta slingor med tydliga r’n’b och uk garage-vibbar.
– Hans sound är unikt och har skapat en helt ny dansvåg som fortfarande ligger och bubblar men snart kommer stormkoka. Allt från mindre labels som Janus till skulpturer och konstinstallationer på the New Museum i New York. Etablerade bolag som Night Slugs har plockat upp hans släpp och hans dj set från Rinse FM sprids som löpeld på nätet, berättar Fredrik.
 
Förutom Total Freedom gästas 6-årskalaset även av Galleri Nomad som bjudit in konstnären Tony Karlsson att ställa ut ett antal verk.
 

Trunkfunk firar 6 år på Yaki-Da fredag den 28 april kl. 22 - 03.

Glöm inte att följa Nöjesguiden på Facebook.

 

 

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!