Restaurang Ping tar över Lill-Lådan

20:56 29 Nov 2023

Den 30 november flyttar Ping in på lådan med äkta thailändska smaker.

Eliot Banks och Las Lunla har ägnat åtskilliga år åt att utforska thailändsk mat. Deras inspiration kommer från uråldriga thailändska kokböcker, resor genom Thailand och minnen från Las barndom i Bangkok. Nu flyttar de in på Lill-Lådan med sin restaurang Ping.
– Vi ser verkligen fram emot att dela vår thailändska matupplevelse och våra minnen med gästerna, och välkomna dem till vårt nya hem. Ping x Lill-lådan ska vara en plats för intressant, unik och läcker mat, samtidigt som det är en plats för avkoppling och skoj, med några iskalla öl för att kyla ner dina smaklökar. 

Menyn erbjuder äkta thailändsk mat som bäst avnjuts i sharing style, inklusive rätter som hel friterad fisk med thailändska örter och sallad på svamp och bläckfisk med makrut lime. Samarbetet mellan Ping och Lådan inleddes i oktober förra året, då maten sålde slut inom några minuter. Nu är det alltså dags för ett mer permanent samarbete.

Ping x Lill-Lådan öppnar den 30 november på Luntmakargatan 63 och håller öppet onsdag till lördag mellan 17-22.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!