Restaurang Ager viker in hovarna

Redaktion 14:23 20 Jan 2022

Lägger ner efter två säsonger. 

Krögaren Henrik Norén lämnar Östangård utanför Skillinge som i samma veva också får nya ägare i form av Nadja Weiss och Philippe Boix-Vives, som avslöjar sina planer för den kommande verksamheten i en intervju med White Guide. 
– I mars planerar vi att öppna portarna till butiken Östangård Vintage & Antik. Under vår och sommar kommer det att hända spännande saker på gården, vi är i full planering kring det just nu. Men vi kan avslöja lite: konserter, utställningar, bokrelease och sommarkurser i konst för barn, berättar de nya ägarna.

Tanken är också att krogverksamheten ska fortgå och man söker just nu efter en ny restauratör som vill driva restaurangen på Östangård från och med våren 2022. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Mygel

Ett gammalt lokstall i ett slitet och blåsigt hamnområde är kanske inte den mest konventionella platsen att öppna en restaurang i.

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.