Den 31 augusti avslutar Råkultur sin ordinarie restaurangverksamhet.
Råkultur kommer i fortsättningen att erbjuda ett urval av sitt utbud som take-away och catering, men den traditionella restaurangverksamheten är det snart slut med.
– Det har varit åtta fantastiskt roliga och kreativa år med Råkultur där vi har provat det mesta i sushiväg med skandinaviska fiskar och spännande inslag som kolsyreis och popcorn, säger Sayan Isaksson som är kock och delägare av restaurangerna inom Esperanto Group.
Mellan den 21-31 augusti kommer restaurangen ta emot bordsbokningar för att kunna erbjuda stammisar och andra gäster ett sista besök.
– Vi skulle vilja tacka alla våra kära gäster som har besökt Råkultur genom åren och hälsar dem givetvis varmt välkomna till vår bevarade take-away samt till våra andra restauranger såsom Shibumi och Imouto, fortsätter Sayan Isaksson.
Råkultur öppnade våren 2009 och fick samma år högsta betyg i Nöjesguiden.