Hedda Spendrup brygger öl till Aira

11:08 24 Jun 2021

Omakas bryggmästare Hedda Spendrup har tagit fram en öl till Tommy Myllymäkis avsmakningsmeny.

SS21 är ett öl bryggt med kombu, citrontimjan och ingefära som har syrats med laktobakterier, och det blir den första ölen som tar plats i restaurang Airas dryckespaket.
– Det känns jättespännande att jobba tillsammans med Tommy och hans fantastiska team. Rent kreativt finns det något väldigt spännande med att slå ihop våra utifrån sett ganska olika världar, det blir ett intressant första möte mellan Omakas brutalism och Airas elegans. En ölburk som tagit sig in till de vita dukarnas högborg, säger Hedda Spendrup, bryggmästare på Omaka. 

SS21 serveras på Aira under sommaren för att sedan ersättas med en annan öl framtagen för höstmenyn.

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 07, 2021.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Petri

Petter Nilsson har tidigare bland annat ansvarat för driften på Spritmuseums restaurang och drivit restauranger i södra Frankrike.

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!