Ny takrestaurang väntar vid Fridhemsplan

Redaktion 21:59 4 Apr 2024

Ruby Hotels etablerar sig för första gången i Skandinavien. Detta innebär såväl hotell som tillhörande takrestaurang i Åhlénshuset vid Fridhemsplan.

Någon gång under våren 2026 beräknas det nya hotellet vid Fridhemsplan kunna öppna. Verksamheten kommer att drivas av Ruby Hotels och omfattar 187 rum, restaurang, kafé och bar. 
– Vi är tacksamma över förtroendet och oerhört glada att komma in på den skandinaviska hotellmarknaden i detta unika projekt. Vi kommer nu fokusera på att bygga en stark närvaro och föra vår lean luxury-filosofi till Stockholm, säger Elena Günther-Jakobs, senior manager development hos Ruby.

Vilken krögare som kommer att få förtroendet att driva takrestaurangen är däremot i skrivande stund inte satt.
– Ruby ser liksom vi potentialen och gemensamt lyfter vi platsen såsom den förtjänar. Nu ska vi hitta rätt restauratör för takrestaurangen som vill bidra till att göra Fridhemsplan till en given destination i Stockholm, säger Helena Ågren som är ansvarig hos fastighetsbolaget Alecta.

Ruby Hotels öppnar någon gång i början av 2026. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!