Han är Årets Kock 2019

16:43 13 Sep 2019

Sveriges mest prestigefyllda kocktävling är avgjord.

Finalen i Årets Kock är avgjord, och vinnande ur tävlingen gick i år Martin Moses från SK Mat & Människor i Göteborg. Martin Moses har varit med i två finaler i Årets Kock, 2007 samt förra året då han tog silver. 2019 lyckades han alltså ta sig hela vägen till vinst.

Martin var redan innan finalen rätt självsäker och kommenterade sin medverkan på följande vis.
– Jag är absolut en tävlingsmänniska. Väldigt revanschsugen, förra året föll jag ju på målsnöret. Det kommer inte hända igen.

Han fick således rätt i sin utsago, och mottog tidigare idag utmärkelsen tillsammans med en prischeck på 250 000 kronor ur Prins Carl Philips hand.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!