Det är inte klokt vad dom hittar på.
Det färgstarka hantverksbryggeriet PangPang Brewery släpper en suröl inspirerad av Blossa 2023. Glögg Sour är en bärig och lite salt suröl som är fylld med smak av hallon.
– Det kändes spännande att se hur Blossas glöggkryddor skulle te sig i en annan typ av produkt, och smakkombinationen glögg och öl kändes lika oväntad som lockande. Till en början fanns en viss oro för hur vi skulle lyckas balansera de olika smakkomponenterna, men precis som i Blossa 23 gifter sig humlen otroligt fint med Blossas glöggkryddor och den friska smaken av hallon, säger Fredrik Tunedal, bryggmästare på PangPang Brewery.
Glögg Sour släpps i en limiterad upplaga den 29 november. Den kommer i en 33 cl burk med en alkoholhalt på 5 % och finns i Systembolagets beställningssortiment samt på PangPang Festaurang i Hornstull.