Blossa 2023 vänder blicken mot Gamla Stan

13:30 13 Sep 2023

Tillbaka till platsen där allt började.

I år firar Blossas årgångsglögg 20 år och detta gör den genom att hämta inspiration hemifrån snarare än från andra sidan jordklotet. Årets glögg är nämligen inspirerad av Gamla stan, som också råkar vara platsen där den allra första Blossaflaskan tappades för över 100 år sedan.

Blossa 23 är en vit starkvinsglögg som har inslag av hallon och humle. Den kommer för ovanlighetens skull också i en alkoholfri variant. Flaskan på båda utgåvorna är dessutom självlysande, bara en sån sak. 

Starkvinsglöggen finns i Systembolagets beställningssortiment från den 13 september för 139 kronor medan den alkoholfria släpps den 1 november och kommer att kosta 95 spänn.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Drick hemma!

Går vi mot regnigare och mörkare tider? Hell no, inte med dessa drycker i vapenskåpet.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!