Antibarbarus stänger för gott innan årsskiftet

10:06 19 Dec 2018

Restaurangen vid Vågmästareplatsen tackar för sig.

Antibarbarus har varit en gastronomisk pärla ute på Hisingen fram tills nu. Den 29 december kör de sin sista dag, men innan dess har de lite kvar att bjuda in till. 25 december kör de julfest och bartömning, 28 december en releasefest för artisten Free Aktion och till sist en sista dag för att säga adjö den 29e med deras ”Antibarbarus-familj”. I ett mail till vår redaktion skriver de så här om framtiden.
— En ny restaurang kommer ta över lokalen och jag och Jonathan kommer gå vidare med nya projekt. Detta är så klart väldigt ledsamt efter all energi och kärlek vi lagt ner i denna restaurang, men vi tänkte sluta på topp och ha en magisk sista tid, hälsar Kristian Hedborg.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!