Akterna till Göteborg Film Festivals invigningsfest är klara

11:47 8 Jan 2018

Själva marknadsför Göteborg Film Festival sin invigningsfest, på Gothenburg Studios, som en svartfest med bra artister. Ett tips är dock att inte glömma deon, du lär svettas i studiorna.

Johanna Beckman, tidigare Skankaloss, Nobelberget och Trädgården, är känd för sina oväntade artistbokningar. Visst, det är lite tråkigt när en Stockholmare kommer ner och sköter bokningarna till något så göteborgskt. Men till årets invigning av filmfestivalen har hon verkligen lyckats.

– Det roligaste jag vet är att jobba med dramaturgin av en festival men även en kväll, hur man bygger ett bra program, så det kändes roligt att få göra det i ett annat sammanhang än jag gjort tidigare, säger Johanna Beckman.

På scen hittas inga mindre än hajpade Cherrie, El Perro del Mar, Zorse and Tigons och bakom skivspelarna Assia Trestreck och Joel Ighe samt Johanna Beckman och Aron McFaul. En videopremiär signerad Jenny Wilson hinns även med.  

Alla bokade till Göteborg Film Festivals invigningsfest: Cherrie, El Pero del Mar, Zorse and Tigons, Assia Trestreck & Joel Ighe, Video Selector (Johan Söderberg), Dosoké, Johanna Beckman & Aron McFaul, Vj Martin Onassis, Dj Livsfarligt och Klubb Vänner & Bekanta.

Läs även: Hon sköter filmfestivalens artistbokningar.

Stad: 
Artist: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!