Nöjesguidens Peter Steen-Christensen delar med sig av det senaste från Köpenhamn.
Stockholm: Utgåva 2018-12
Frantzén – tio år och tre stjärnor
"A fucking good monday", kommenterade Björn Frantzén nyheten att hans restaurang Frantzén belönades med sin tredje stjärna i februari.
Pat's Place
Vi har ätit på en modern thailändsk tapaskrog längst ner på Folkungagatan.
48 timmar Reykjavik
Pelle Tamleht har tillbringat 48 timmar på Island och bland annat martyraktigt ätit världens gulligaste fågel.
Tina Rosenfink besökte tre medium på en vecka
Det började trevande med att tända salvia för att rena energin efter en bakfylla, och slutade med att hon la sin framtid i händerna på tre olika medium.
Tidens anda - december 2018
Kritikstormen mot Jonatan Unge, Greta Thunberg och explosiv glögg är några av sakerna vi pratar om mest just nu.
Minnen från den förbjudna zonen
Det är tidigt 1980-tal och Sverige är en liten remsa land inklämt mellan två kapprustande supermakter.
Jorden runt utan att lämna biosalongen
I bakfyllan efter filmåret 2018 framträder flashbacks av våldsromantik som en av årets mest framträdande filmtrender.
Jessica Heidrichs nya recept
Öldrottningen Jessica Heidrich satsar nu på eget med sambon Magnus Karperyd.
Nöjesguiden x Latin Lover: Ett skolår på Södra Latin
När Södra Latins skoltidning Latin Lover utsågs till landets bästa gav vi Clara Popenoe Thor och Vincent Lewalski fria händer att göra en sida i Nöjesguiden.