Asha Ali - Hurricane

Patrik Forshage 00:00 8 Oct 2009

Eftersom separationsskivan har fått en spridning som enbart överträffas av spikmattan får man anta att det är en effektiv terapiform. Men bara enstaka sådana skivor fungerar läkande också för omgivning, och deras underhållningsvärde är ärligt talat lägre ändå. Så när Asha Ali inleder med att med sprucken röst konstatera att hon ”will never be fine” befarar vi det värsta. Men de separationsskivor som inte utmynnar i något gott blir aldrig gjorda, och redan vid In A Hurry blir det muntrare. Med kristallklart ljud växer sedan skivan i takt med Asha Alis självkänsla, med en Adam Olenius-duett som främsta utropstecken.

Skivbolag: 
Artist: 

Fler musikrecensioner

Lucern Raze - International Breakdown

Fem år - en evighet - har passerat sedan Luke Reilly använde namnet Lucern Raze senast. Hastigt avdammat och ännu snabbare inspelat är det förstås inte mycket som är sig likt sedan debutalbumet, åtminstone inte på ytan.

Bromander - Underströmmar

Staffan Lindström, som går under artistnamnet Bromander, är en modern renässansman. Han är bland annat modell för flådiga designers, illustratör och popmusiker. I hans musik får vi även reda på att han är en hopplös romantiker som gärna blandar humor med mörker.