AOP - Adult Oriented Pop

Tina Rosenfink 00:00 1 Apr 2019

AOP består av vännerna Mattias Gustavsson och Martin Fogelström som spelat tillsammans i många olika konstellationer, bland annat i Dungen, First Aid Kit och med Anna Järvinen. Här skulle deras musik kunna beskrivas som solig synth och peppig pop, men bakom de lättsamma låtarna gömmer sig en mystisk historia. AOP bildade bandet i ett gammalt Scientologitempel i Harlem där en excentrisk miljardär bjudit in till fest. Anledningen var för att fira dokumentären om sekten The Source Family var klar. Och det finns inget mer kittlande än en härlig sektanekdot om du frågar mig.

Adult Oriented Pop består av några otroliga låtar som It will never happen, Look at us och Retox weekend som hjälper till att bumpa upp betyget. Musiken är lika delar Stockholm som New York, som Nevadaöknen och yttre rymden. Allt med det här bandet är spännande och innovativt.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Imperial Teen - Now We Are Timeless

I snart 25 år har Imperial Teen varit ett inflytelserikt band. Sedan mitten på 90-talet har de släppt skivor som berört homosexualitet och queerfrågor. Och eftersom Imperial Teen är ett så wholesome band så det känns lite skurkaktigt att inte prisa skivan, men den är på sin höjd en medelmåttig popskiva utan vidare eftertanke.

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!