AOP - Adult Oriented Pop

Tina Rosenfink 00:00 1 Apr 2019

AOP består av vännerna Mattias Gustavsson och Martin Fogelström som spelat tillsammans i många olika konstellationer, bland annat i Dungen, First Aid Kit och med Anna Järvinen. Här skulle deras musik kunna beskrivas som solig synth och peppig pop, men bakom de lättsamma låtarna gömmer sig en mystisk historia. AOP bildade bandet i ett gammalt Scientologitempel i Harlem där en excentrisk miljardär bjudit in till fest. Anledningen var för att fira dokumentären om sekten The Source Family var klar. Och det finns inget mer kittlande än en härlig sektanekdot om du frågar mig.

Adult Oriented Pop består av några otroliga låtar som It will never happen, Look at us och Retox weekend som hjälper till att bumpa upp betyget. Musiken är lika delar Stockholm som New York, som Nevadaöknen och yttre rymden. Allt med det här bandet är spännande och innovativt.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Middle Kids - New Songs for Old Problems

Middle Kids är ett av Australiens främsta up and coming rockband och har sedan sitt första släpp för två år sedan hyllats av musikrecensenter samt nominerats till prestigefyllda priser. Den snabba framgången har lett till en fullängdare och numera två EP-skivor. Det senaste släppet bär det roliga namnet New songs for old problems. Jag tänker ofta att band ältar samma problem och tonsätter samma funderingar till ny musik.