Utbölingar och influencers är den nya konstutställningen på Ling Long

10:24 29 Mar 2019

Under en resa i Indien med kryddstark mat och magiska stränder skapade konstnärsparet Jacqueline Östlind och Thomas OKOK Gunnarsson många av de verk som kommer vara med på utställningen Utbölingar och influencers.

Jacqueline Östlind och Thomas OKOK Gunnarsson har målat tillsammans sedan hösten 2018. Deras konst beskrivs som abstrakt och figurativ. Ett skapande som vuxit fram ur en blandning av ink, krita, markers på papper, akryl, spray och tejp är resultatet av den utställning som visas på Ling Long den 4 april. När deras två separata stilar möts och gifter sig öppnas nya visuella landskap upp.

Vid sidan av konsten arbetar Jacqueline Östlind som tatuerare och har tidigare ställt ut på bland annat Liljevalchs Vårsalong, Asplunds, Waterfront, Nockeby Bageri samt i sin egen ateljé som heter Stateljén i Bromma. Thomas OKOK Gunnarsson är förutom konstnär även musiker under namnet Sveriges Snyggaste Rappare. Under hösten 2018 släppte han sitt debutalbum Tommy. Han har tidigare ställt ut i bland annat Paris, New York, Lublin, Osaka, Kyoto och Sotckholm.

Utställningen är torsdagen den 4 april mellan 17:00-21:00 på restaurang Ling Long.
Adress: Riddargatan 6, Östermalm

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!