Stureplansgruppen tar över Avalon

Redaktion 20:27 6 Dec 2022

Får därmed sitt första hotell i Göteborg. 

Stureplansgruppen har under de senaste åren sakta med säkert ätit sig in på hotellmarknaden, med etableringar som Bank Hotel, Berns samt Skepparholmen. Nu tar de även steget in på Göteborgsmarknaden.

Från och med årsskiftet tar Stureplansgruppen över Avalon Hotel. 
– Jag har varit stamgäst sedan de öppnade 2007 och alltid tyckt att det är ett fantastiskt hotell. Inte minst har Torbjörn (grundare av Avalon, Svenska Stadshotell) imponerat med att skapa ett hotell som precis lika gärna skulle kunna ligga på Ocean Drive i Miami, säger Stureplansgruppens koncernchef Vimal Kovac i ett pressmeddelande.

Det 101 rum stora hotellet med takterrass och utomhuspool ligger på Kungstorget i Göteborg. Hotellet är och kommer även fortsatt att vara medlem av Nordic Hotels & Resorts.  Alla bokade rum, möten, event och restaurangbesök kommer att ligga kvar opåverkade av ägarbytet. 

Stad: 
Kategori: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 11, 2022.

0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!