Strandvägen 1 och Milles gästas av Eataly under november

12:02 25 Oct 2017

Den 7 november arrangeras en italiensk månad på Strandvägen 1 och Milles. Arrangemanget sker i samarbete med matvaruhuset Eataly som snart öppnar i Stockholm.

I början på nästa år öppnar Eataly på Biblioteksgatan i Stockholm och krögaren Pelle Lydmar har fått förtroendet för att genomföra satsningen. Eataly är en italiensk mötesplats med saluhall, restauranger, café, barer och en stor butik som erbjuder produkter från regionala producenter.
– Det här blir ett underbart sätt för oss att lära känna och smaka på Eataly lite närmare. Vi får dessutom möjlighet att träna och testa innan vi öppnar i Bibliotekstan i början på nästa år, säger Pelle Lydmar, vd på både Strandvägen 1 och Eataly.

Varje vecka under hela gästspelet som pågår mellan den 7 november till den 2 december besöks restaurangerna av två inresta Eataly-kockar från olika italienska regioner. Första veckan besöks Strandvägen 1 och Milles av Marco Visciola från Ligurien och Diego Rossini från Piemonte. 

Eataly öppnar i början av nästa år.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!