Strandvägen 1 och Milles gästas av Eataly under november

12:02 25 Oct 2017

Den 7 november arrangeras en italiensk månad på Strandvägen 1 och Milles. Arrangemanget sker i samarbete med matvaruhuset Eataly som snart öppnar i Stockholm.

I början på nästa år öppnar Eataly på Biblioteksgatan i Stockholm och krögaren Pelle Lydmar har fått förtroendet för att genomföra satsningen. Eataly är en italiensk mötesplats med saluhall, restauranger, café, barer och en stor butik som erbjuder produkter från regionala producenter.
– Det här blir ett underbart sätt för oss att lära känna och smaka på Eataly lite närmare. Vi får dessutom möjlighet att träna och testa innan vi öppnar i Bibliotekstan i början på nästa år, säger Pelle Lydmar, vd på både Strandvägen 1 och Eataly.

Varje vecka under hela gästspelet som pågår mellan den 7 november till den 2 december besöks restaurangerna av två inresta Eataly-kockar från olika italienska regioner. Första veckan besöks Strandvägen 1 och Milles av Marco Visciola från Ligurien och Diego Rossini från Piemonte. 

Eataly öppnar i början av nästa år.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Ichi

Saori Ichihara är en av Stockholms bästa kockar just nu. Kanske landets.

Frantzén

Efter att ha slussats ned för en trappa till matsalen välkomnas vi av Björn Frantzén, som överser ett femtontal kockars jobb i det stora öppna köket.

Tong

Vi kommer garanterat att återvända många gånger till Tong, men chilla med chilin eller byt namn till Tjong.

Eatnam

Hörnlokalen på Odengatan och Västmannagatan har länge brottats med vad som verkade vara en förbannelse. Kanske har den nu brutits.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!