Thomas Sjögren, Oskar Samuelsson och Conrad Tyrsén har gemensamt skapat en pralin som ska vara gjuten till Brugal 1888.
Stjärnkockarna Thomas Sjögren och Oskar Samuelsson har tillsammans med stjärnkonditorn Conrad Tyrsén på Bageri Bak tagit fram en chokladpralin som är skräddarsydd för att passa rommen Brugal 1888. Pralinen, som är framtagen som ett samarbete men nämnda romproducent, bär toner av myskmadra tillsammans med blommighet från körsbärsolja och sötma från kola.
För att uppleva smaksymbiosen på restaurang får du bege dig till restaurang Grano, Stora Hotellet Fjällbacka eller Dorsia. Det går emellertid också att prova kombinationen hemma då pralinen finns att köpa på Bageri Bak som ligger på Söndagsvägen 3 i Farsta.
Pralinen går lös på 35 kronor för en eller tre för 95 kronor, medan en flaska Brugal 1988 ligger på 549 kronor för en sjuttis.