Julbar öppnar på Stureplan

10:37 11 Nov 2020

Ho! Ho! Ho!

Konceptet Miracle startade som en pop-up bar i New York, eller som jag så skämtsamt kallar staden: "Det stora äpplet", för åtta år sedan. Grundarna Nico de Soto och Greg Boehm fyllde cocktailbaren Mace med kitschig juldekor och serverade en mängd olika drinkar med jultema. Det blev snabbt populärt och tog dem hela vägen till Late Night with Seth Myers.

Sedan dess har konceptet spritt sig över världen. I år kommer det att finnas på 150 olika platser. En av dem är Sturegatan 4.
– This is gonna be fun. After all these years doing Miracle in one of my favorite cities and home of Santa Claus makes totally sense. Expect madness. We’re here to transport you somewhere far from your worries, säger Nico de Soto i ett pressmeddelande.

Jag vet inte hur vedertaget det är att tomten bor på Stureplan. Men om han säger det så. Den 26 november öppnar i alla fall Miracle at Sturegatan 4 i barduon Alex Skärlén och Ola Carlsons regi tillsammans med Nico de Soto.
– Vi är extremt peppade på det här, att få jobba med Nico igen, göra det i Stockholm, ge stockholmarna julbarernas julbar, Miracle, och det i en fantastisk lokal som Sturegatan 4, det blir jul även 2020, wow! säger duon i ett pressmeddelande.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!