Jim & Jacob tar över Eriks Bakficka

15:32 4 May 2021

Anna Lallerstedt lämnar över nycklarna till krogen den 18 juni.

I 32 år har Eriks Bakficka drivits av familjen Lallerstedt, och de senaste åren med Anna Lallerstedt vid rodret. Nu får krogen nya ägare. 
– Allt har sin tid och vi i familjen blickar framåt mot nya roliga händelser, skriver Anna i ett pressmeddelande och fortsätter. Allra viktigast för oss i denna process har varit att hitta rätt personer att driva verksamheten vidare. Individer som är villiga att förvalta och förnya det som byggts upp under dessa år. I Jim, Jacob och Jonathan så har vi hittat det, så det är med en stor glädje och varm hand som vi lämnar över till dem.

Den 18 juni tar gänget bakom restaurangerna Jim & Jacob samt Copine över driften av Eriks Bakficka. De utlovar emellertid att driva den vidare i familjen Lallerstedts anda. 
– Ledorden för oss är att förvalta med respekt och förnya med känsla. Vi tackar familjen Lallerstedt för 32 år på Fredrikshovsgatan och hoppas att förtroendet ni gett oss även kommer att delas av alla gamla och nya gäster.

Under hösten öppnar Eriks Bakficka i den nya regin. 

Läs även: Jim & Jacob tar över Båtshaket på Ålö.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!