Jessie Sommarström, Louise Johansson och Ulrika Forssell tar plats i Slottsskogen.
Matutbudet på Way Out West har en tradition av att vara nästan lika kurerat som musikprogrammet. Festivalen var för över tio år sedan bland de första i Europa med att helt ta bort kött från menyn, och sedan dess har man som bekant även fimpat mjölkprodukter från densamma.
Det finns också en långtgående tradition att samarbeta med professionella kockar, och detta år är inget undantag. Nu står det klart att Årets Kock-vinnaren Jessie Sommarström tar plats i Slottsskogen tillsammans med Kockarnas Kamp-vinnaren Louise Johansson samt Ulrika Forssell som till vardags driver restaurang Gaffelkonst i Göteborg.
De tre kockarna kommer att ha varsin etablering på området som det dels går att boka separata sittningar hos, men från och med i år kan du också köpa en kombinerad matbiljett som ger dig en garanterad sittning hos alla tre. Denna biljett kallas passande för Foodie Ticket och ger innehavaren separata sittningar hos de tre kockarna. Inkluderat är även en tredagars VIP-biljett, och biljetten finns att köpa i detta nu via festivalens hemsida.