Här är kockarna som gör festivalmaten under Way Out West 2023

Redaktion 13:56 1 Aug 2023

Jessie Sommarström, Louise Johansson och Ulrika Forssell tar plats i Slottsskogen. 

Matutbudet på Way Out West har en tradition av att vara nästan lika kurerat som musikprogrammet. Festivalen var för över tio år sedan bland de första i Europa med att helt ta bort kött från menyn, och sedan dess har man som bekant även fimpat mjölkprodukter från densamma. 

Det finns också en långtgående tradition att samarbeta med professionella kockar, och detta år är inget undantag. Nu står det klart att Årets Kock-vinnaren Jessie Sommarström tar plats i Slottsskogen tillsammans med Kockarnas Kamp-vinnaren Louise Johansson samt Ulrika Forssell som till vardags driver restaurang Gaffelkonst i Göteborg. 

De tre kockarna kommer att ha varsin etablering på området som det dels går att boka separata sittningar hos, men från och med i år kan du också köpa en kombinerad matbiljett som ger dig en garanterad sittning hos alla tre. Denna biljett kallas passande för Foodie Ticket och ger innehavaren separata sittningar hos de tre kockarna. Inkluderat är även en tredagars VIP-biljett, och biljetten finns att köpa i detta nu via festivalens hemsida.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!