Fyra rätter på fyra minuter

13:01 9 Apr 2018

Mellan den 12-18 april kan du prova på Stockholms Centralstations nya matkoncept som utlovar fyra rätter på lika många minuter.

Den nya matdestinationen har hämtat detaljer och materialval från stationens arkitektur. Utformning och design har levererats av arkitektbyrån Koncept där Centralstationen får ett tillskott av Urban Deli, Icha Icha, Vete-Katten och Wiggo Wraps.
– Stockholms Centralstation är en fantastisk plats med internationell atmosfär. Det vill vi lyfta fram och förstärka med ett gastronomiskt högkvalitativt utbud.  Här ska man kunna hämta energi och äta riktigt bra take away, säger Pontus Larsson, förvaltningschef affärsområde Stationer på Jernhusen. 

Den nya matdestinationen invigs den 11 april 2018. Pop-up-konceptet fyra rätter på fyra minuter pågår dagligen den 12-18 april mellan 11-18. 
– Det som är viktigt för oss är att det ska gå snabbt och smidigt att få sin mat och även ta med sig då våra resenärer oftast har en tid att passa. Men samtidigt ska det vara inbjudande och lockande att slå sig ner och äta i en attraktiv miljö, säger Pontus Larsson.

Läs även: Danyel drömmer om lilla Paris.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!