Edward Blom lanserar räkmackor och smörgåstårtor

10:54 28 Sep 2020

Dagens goda nyhet.

Häromdagen gick jag med i Facebookgruppen Smörgåstårtans vänner. Ni anar inte vilken skit man får se där. Här är till exempel en smörgåstårta en medlem gjort till hockeylaget Brynäs ära.Efter att ha tagit del av gruppmedlemmarnas kreationer står det klart för mig att smörgåstårtor inte är något för lekmän och amatörer. Smörsgåstårtor ska lagas av proffs. Därför är det glädjande att Edward Blom nu lanserar sina egna smörgåstårtor och räkmackor i samarbete med Kallskänks gourmé. På Instagram meddelar Edward Blom att de finns på utvalda Ica-butiker från och med i dag, och att de kommer till Coop längre fram.

"Min dröm är att alla människor överallt i Sverige ska ha daglig tillgång till räkmackor - helst på gångavstånd! Då får vi en gladare värld", skriver Edward Blom. 

Min med Edward, min med.

Ps. Om någon som jobbar med den här lanseringen skulle vilja buda ett gäng räkmackor till Nöjesguidens redaktion sitter vi på Slussplan 11.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!