Darin - Exit

Nicholas Ringskog Ferrada-Noli 00:04 29 Jan 2013

 

Darin Zanyar är född i Stockholm men föräldrarna är kurder som kom till Sverige efter att ha flytt från Irak. I de främlingsfientliga vindar som blåser i vårt land idag, vinden i Sverigedemokraternas segel, skulle Darin kunna betraktas som allt annat än svensk. I detta klimat är det en triumf att Darin är en artist som älskas av folk från alla delar av landet. Han sjunger fint, ser bra ut, pumpar ur sig högoktanig kärlekspop och lyser när han showar. Det spelar ingen roll att Exit inte är världens mest originella skiva. Darin är Sveriges kanske viktigaste popstjärna.

Skivbolag: 
Artist: 
1 Visa kommentarer (1)

Fler musikrecensioner

Henok Achido – Bror utan sol (bland rök och stearin)

Henok Achido har rört sig i kulisserna på den svenska hiphopscenen länge. De flesta har förmodligen hört hans rader från Fattarus klassiska låt Mina hundar från början av 00-talet. Bror utan sol (bland rök och stearin) är en ärlig och självrannsakande comeback. Henok Achido är uppriktig genom varje låt oavsett vilket tema den har. 

Dani M - Pusher II

En av Uppsalas främsta MCs är tillbaka för att följa upp förra årets album Pusher med Pusher II. Grammisvinnaren Simon Superti står för produktionerna på ett album som pendlar kvalitetsmässigt.