Inredningen på Marion’s är ett möte mellan ett uppiffat Peach Pit och Vassa Eggen med en touch av den biograf som tidigare huserade i lokalerna.
Menyn och portionerna från densamma är föga förvånande av amerikanskt stuk och storlek. Bäst bland jätteburgare, crabcakes och humrar är de rätter som radas upp från grillen. Chilimarinerade Surf & Turf-spett med oxfilé och räkor är lika bra som New York Cut Flank Steak serverad med en delikat caesarsallad. Även laxen utmärker sig bland varmrätterna. De tidigare nämnda portionsstorlekarna gör dock att att man knappast klarar av två rätter, än mindre tre, vilket är synd då dessertmenyn lockar med såväl paj och glass som enorma milkshakes. Det enda egentliga nedköpet bland delikatesserna är pommes friten som sitt ärtiga utseende till trots både är mjuka och smaklösa. Kaffet är förvisso det svagaste vi har druckit, men det tar vi som ett medvetet val för att närma sig sin amerikanska förlaga. Överlag har Marion’s en fingertoppskänsla för detaljer och kör sitt koncept hela vägen ut. Givetvis finns mängd amerikanska ölsorter att välja mellan och femtiotalsmusiken matchar perfekt temat i inredningen och menyn. Småsaker som att det nybakade bordbrödet kommer in med vispat citronsmör, att vi får våtservetter efter avslutad måltid samt att en bowlingbana står färdig till vårt förfogande i samma ögonblick som vi avslutar måltiden lyfter också helheltsintrycket rejält.