Fyra månader efter den stora branden öppnar Daniel och Melker sitt älskade Grill igen och som tur var har de bytt inredning, inte för att den nya är speciellt snygg men den är åtminstone underhållande på ett tivolisätt och gör upplevelsen lite mer intim. Det är allt från parisisk bordell via stereotypen av en italiensk trattoria till att bli förflyttad till Skånegatans Koh Phangan.
De är de tre gamla f:en från Regeringsgatan som styr: festligt, folkligt och fullsatt. Alla kan hitta något som de gillar av de 15 förrätter och 15 varmrätter som är uppdelade på fem olika kök. Tyvärr så svajar det rejält mellan rätterna. På förrättsidan serverar de allt från en lysande koreansk biffsallad till en annars välsmakande gambas från Kanarieöarna med torrt bröd som man kan misstänka är formfranska. Bland varmrätterna hittar man bland annat en väldigt trevlig tonfisk tepanyaki som man grillar själv, grymt skön kinesisk te-anka med väldigt god nudelsoppa på ankconfit, men man hittar även en ganska torr gödkalvskotlett som serveras med en god tryffelsky och en onödig Caesarsallad. Asiendelen av menyn vinner solklart med favoriter som en god tvåa och bronspengen går till Medelhavet.
Grillad med bröd
Stad: