Bild för Emerentia

Emerentia

Går det att porta någon på grund av personens politiska åsikt?

I snälla, goa Göteborg är alla välkomna, det är de flesta klubbarrangörer och nattklubbschefer vi frågat överens om. Även de vars politiska åsikter de inte håller med om. Men arrangörerna är också överens om att det är en
svår fråga. Att det handlar om respekt och uppträdande. Och om att alla som är välkomna inte ska få någon annan att känna sig ovälkommen. Något för Sverigedemokraterna att tänka på, nu när höstbudgeten hänger på att porta andra. 

Klubbar att gå på i november

Är du en välkomnande medborgare med hjärtat på rätt ställe och som brukar lyckas med bedriften att inte skapa obehag eller förnedra och hetsa andra  ska du se att den här månaden går alldeles utmärkt. Här är fem klubbar att gå på.

Vad tusan är ett FOMO?

FOMO, visst, det var en klubb i Stockholm, som jag mer än gärna missade, trots att det är just det FOMO handlar om, Fear Of Missing Out. Rädslan för att inte ha varit med om det alla pratar om dagen efter. Rädslan för att ha missat något som alla andra inte missat.

Boka fler tjejer

 

Det började som en vädjan, ”boka fler tjejer”, och sedan slutade det i något helt annat. Turerna kring Slakthuset i Stockholm har gått fram och tillbaka, det pratades om en pr-miss för Slakthuset som inte bemötte Tova Welltons vädjan, och på Facebook skrevs det spalt-meter om kompetens i dj-båset.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!