Paradise Hotel

RECAP - Paradise Hotel

Det var drunkningsdrama igår i Paradise Hotel. Som av en händelse så råkade det inträffa när kamerorna var avslagna, så deltagarna har själva fått berätta om vad som hände i diverse intervjuer där den ena är mer dramatisk än den andra. Det som hände var att killarna fick åka på en utflykt till stranden, där de fick den härligt spontana idén att bada efter några öl trots att en deltagaransvarig från TV3 starkt avrådit dem från att göra det på grund av vågorna.

Paradise Hotel vs Aktuellt

Jag gör mitt bästa för att försöka hänga med i debatter och framstå som påläst. Ikväll har jag t.ex kollat på både Aktuellt och Paradise Hotel SAMTIDIGT och kan därför inte skilja över huvud taget på verkligheten och vad som händer på hotellet. Båda två känns lika angelägna och viktiga. Minns inte om det var kärnkraftsvecka på hotellet eller om jag bara har blandat ihop det med någon debatt på Aktuellt. Det är inte lätt alla gånger, men klart är iallafall att deltagarnas cigarettkonsumtion gör att de bolmar lika mycket som hela Europas samlade kolkraftverk.

Ny paradise hotel

Nä vet ni vad. Asså vi i Den Hemliga Gruppen har peppat så sjukt mycket inför PH's premiär. Ja att det kallas PH kort och gott är bara nåt ni får deala med. Men så extremt många samtalsämnen kring detta fantastiska program, behövs inga långa utläggningar. Plus att Paradise Hotel... nä, det känns inte rättvist. Speciellt inte efter premiären, det va väl icke nåt paradis inblandat där överhuvudtaget. EW killarna?? Vem säger ens; "ikväll går ingen säker"? Hej våldtäktskultur. Usch killar borde förbjudas att dricka alkohol. RAMASKRI. Skoja. Låt det skrias!

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!