På Spåret med pappa Jan

Kakan 01:00 20 Nov 2015

Jag vet inte riktigt vad jag tänkte den gången jag, smått berusad av lättare dagsfylla, ringde upp SVT och bad dem koppla mig till producenten för På Spåret.

Alltså, alkoholen spelade nog egentligen ingen större roll, det var ett sammanträffande. Men i På Spåret skulle jag vara med! Sen helt plötsligt hade vi spelar in en testomgång och huvudet var tydligen på skaft! Jag är ju inte direkt känd för att vara dum. Hur det går när vi tävlar mot förra säsongens vinnare får ni se på fredag kväll.

Att få jobba och göra såhär roliga grejer ihop med min pappa är så lyxigt! Vi har alltid haft en nära relation men detta har varit en extra gåva. Önskar att fler män var som min far. Han och mor har ju fostrat två perfekta döttrar. Nota bene: vi har färgkoordinerat som en gjorde i grundskolan. "Vad ska du ha på dig imorrn? Lila skjorta, okej, då tar jag rosa klänning!".

Fler blogginlägg från Kakan