På spa med min kropp

Kakan 20:42 25 Nov 2015

Mmmm idag var Amie och jag på Grands spa och fitness som det heter, vi fitnessade ingenting, bara gosade oss i varma vatten, bubblor och framför allt ångbastun. Ångbastun är så aktiv, en sätter sig ner i en stensoffa som lutar helt perfekt och trycker på en knapp. Då sprutar varm ånga ner över benen som sedan sakta fyller närheten av ens kropp och det blir till slut olidligt varmt. Då lutar jag mig fram, men inte så det blir jobbigt, och tar duschen som hör till min sits och kyler av mig med kallt vatten. Amie, som för övrigt precis börjat blogga på Rodeo, skrek av av njuthet. Denna dag var ljuvlig. 

Kool bild från Amies snap

Vi tog det så extremt lugnt, tre timmar gosade vi runt där inne och avslutade med att bada vanlig bastu och prata med några kvinnor, om hy, adhd och namn. Sen kom fler tjejer och vi fortsatte prata, det var väldigt fint. Sist klev jag i den kalla poolen, och låg där och flöt medan Amie chockat stirrade på mig. Den var nog goda 14 grader men fatta vad skönt det är att svalka sig. Sen fönade jag håret och Amie tog 200 selfies. Hon är inte selfiequeen för inget. Vi var ashungriga och drig til Riche där vi käkade sallad och löksoppa. Sen kom Amies syrra Seinabo och vi fick champagne. Gud det låter som värsta lyxlivet. Asså jag lever typ aldrig såhär haha.

Notera att dessa två vägrade va med på bild om dom inte fick ta en selfie...

Vi gick och kollade på hudvård, surprise you not, och jag köpte värsta fina presenten till min syster som jag längtar efter att ge. Längtar efter min bio-familj såååå mycket. Och när jag skriver bio-familj menar jag inte min film-familj utan min biologiska. Har ju en så stor familj annars. Kertin, Janne och Kikki, det är dom <3

Efter massor av vätskebrist due to bastu, och ett glas champagne fick jag spränghuvudvärk och ligger nu hemma där jag fortsätter kvällen i spaets tecken. Här nedan i Biologique Recherches Masque Vivant, som luktar så jävla äckligt, men gör susen. Tänk er en blandng av jäst och vinäger, så stinker det. Min första tanke när jag satte på mig den var marmite, soja, nåt i matväg. Äh fy. Detta är en mask för oljlig eler kombinerad hudtyp, det har inte jag, men masken funkar också för trötta hudar. Det är inte min heller haha men allt kan ju bli piggare. Jästen ska dra all smuts ur porerna, och det är ju min ständiga molande tanke, jag vill liksom inte ha nåt i porerna, eller att dom ska vara speciellt stora. Och ja ni vet ju att jag är besatt av att exfoliera, och i masken finns nämligen mjölksyra, precis som i min love Lotion P50, och den exfolierar kan ni tro. Men ändå är masken mild och lämnar mig mjuk och fräsch. Så denna mask gör liksom lite allt möjligt. Fattar inte hur det är möjligt, men jag tror jag börjar bli kär i BR.

Haj och Poss

 

Fler blogginlägg från Kakan