Gissa vem som leder Ellegalan 2016?!?!?!?

Kakan 12:26 13 Nov 2015

Ja, det är JAAAAG. OMG ni kan ej fatta hur det känns. Jag ska inte ens försöka spela kool för det här är så kul, jag ser fram emot detta så extremt mycket. Att jobba med hela Elleteamet är också en present utöver det vanliga, jag älskar Cia och resten av gänget. I somras på Polarpriset, (som jag förövrigt hade tjatat mig till att få gå på pga min idol Emmylou Harris skulle prisas), träffade jag på Cia och vi stod och tjattrade lite. Så sa hon, Kakan jag vill fråga dig en sak sen angående Ellegalan! Tro mig, jag blev så extremt rädd, min första tanke var, vad har jag gjort för fel, har jag varit otrevlig mot nån, gjorde jag bort mig förra galan?? Men jag var liksom skitrolig förra året, när jag presenterade Årets Makeup, så jag förstod ingenting. Cia envisades med att vi skulle ta det efter galan, men det kunde jag icke acceptera. Så hon viskade i mitt öra; "skulle du vilja leda galan nästa år?"

EHHHHHHH JA. Jo, det vill jag gärna. Sen dess har jag sugit på den här hemligheten, och det var verkligen några svåra månader, men då igår gick Elle ut med nyheten. Jippie vad kul det ska bli. Jag är nervös och spänd men främst ska det bli så kul!

img_6860.jpg

Nu förbereder jag min spelning på premiärfesten på Nobelberget ikväll. Lägger en go mask från Biologique Recherche som inte luktar lika äckligt som resten av deras produkter, eller den luktar nästan inget alls. Många av deras produkter doftar jäst och/eller vinäger men denna kommer en lindrigt undan med. Masken heter Masque VIP 02 och ska ge mig en glowy skin. Till skillnad från många masker och ansiktskrämer överhuvudtaget, går det, och rekommenderas masken att läggas extra tjockt runt ögonpartiet. Den måste alltså vara gansska skonsam om den ska kunna gotta in sig på den tunna huden runt ögonen. Det glömde jag såklart och har inte gjort. Ska skölja av den nu och se hur glowy jag blir. Den är väldigt skön på, lite kylande och torkar inte. Den ska verka lugnande och förnyande av lipider, du kan använda den på läppar och händer utöver face, dekoltage och ögon. Jag har varken traumatiserad, stressad eller känslig hy (som den rekommenderas för) men jag kör ändå. Den måste ju tillföra något gosigt denna fredag.

screen_shot_2015-11-13_at_12.16.50.png

screen_shot_2015-11-13_at_12.16.42.png

Fler blogginlägg från Kakan