Kardashians makeup

Kakan 10:00 26 Dec 2015

God jul från Khloe, Kourtney och Kim, stryk detta på din kind och simsalabim

Ja, gott folk, så lät ett julrim till en klapp min syster Kikki fick i julgåva på självaste julafton. Jag jobbar ju på att få min 4 år yngre syster lika besatt av hudvård och smink som jag själv är, och tar ansvar i att överösa henne med produkter. Hon hävde dock ur sig häromdagen; "du som jobbar så mycket med din hy, varför bryr du dig ej om ditt hår, det e helt fett och tovigt"... För att jag är crust såklart. Men om hon följer mig i hudvårdens spår som hon gjorde med feminism har vi snart en ny Hermanssonsk beautyblogger!

screen_shot_2015-12-25_at_01.22.14.png

screen_shot_2015-12-25_at_01.22.21.png

Kim, Khloe och Khortney har ju som bekant örti företag, eller mer än det. Dom säljer ju allting och allt är business för dom, you go girls. Dom är miljardärer och jag borde inte bara bevaka deras relativt nya makeupmärke, utan få loads of money för det, men det är liksom inte en realistisk ekvation.

Såhär är det, systrarna har släppt ett makeup brand, det är ganska basic och roliga produkter, och framför allt billigt. Ja det säger ju sig själv att alla pojkar och flickor i USA ska ha RÅD att KÖPA deras produkter för att komma närmare the untoucheble Kardashians. Jag var på Kardashian Beauty eventet förra veckan med min bästa beautybloggare Annahita aka whinar! Jag hann ta en bild sen dog min mobil:

Avgudar henne

img_8172.jpg

Presseventet var ganska litet och mysigt, det bjöds på snittar och bubbel. Jag drack vatten och slickade av pålägget. De olika produkterna var uppdelade på olika små prydliga bord som vi gick runt och sneglade och taffsade på. Jag testade allt på mina små tassar plus en sak på mina läppar: Kardashian Beauty Lip Plumping Shimmer Gloss Queen Bee. Det kyler läpparna lite fräscht och det kändes tom plumpande. Det är svårt att se ibland på mina redan på fylliga lips (oh no she didn't just say that... jo) men känslan var go och priset 149 kr ok. Tror jag.

Kardashian Beauty Lip Plumping Shimmer Gloss Queen Bee

screen_shot_2015-12-25_at_01.34.58.png

Denna fanns i min syrras julklapp med tillhörande askoolt rim. Hon passar så bra i bronzing och denna verkar lättmanövererad. Vad jag reagerade på var att alla produkter som landade på min hand var väldigt starkt pigmenterade. Obs det är bara positivt för mig. Läppstiften var ihärdiga och med starka färger, likaså ögonskuggor och highlighters.

Kardashian Beauty Perfect Bronzer Cabana Bronze 169 kr

screen_shot_2015-12-25_at_01.39.59.png

Jag har svårt att tro att Kardashian Beauty kommer bli nån storfavorit hos mig, kanske för att jag är en sminknörd, inte bryr mig SÅ mycket om systrarna, men framför allt för att formgivningen är så fruktansvärt ful. Det ser ut som det du köper på rean på HM, det som blev över och låg i nån låda med kladdigt smink. Även om produkterna uppenbarligen inte är lyx och priset lågt, måste det ju funnits vilja och pengar för att ta fram en snyggare och mer attraktiv form. Dessutom matchar inte formen alls systrarna glamorösa liv, attityd och rykte. Formen tar för mycket fokus från produkterna, jag blir mest irriterad över hur b det är.

Det kommer väl inte va nån fara i tex USA där dom är kungligheter, men den här lilla repuplikanen nöjer sig ej!

 

 

Fler blogginlägg från Kakan