När jag var såpass naken i Nashville

Kakan 22:02 24 Jan 2014

img_5627.jpg

img_6227.jpg

img_5523.jpg

img_5632.jpg

img_5415.jpg

img_5716.jpg

 

 

I onsdags hade Jills Veranda premiär på SVT. Titiyo var först ut med ett program om rasism och svarta inom countryscenen. Dom gick verkligen ut hårt med det första programmet, det är vackert, politiskt, gripande, allt that. Jag hade ändå sett det tidigare på produktionsbolaget men grät flera gånger. Titiyo är så naturlig och genomfin. Agnes-Lo Åkerlind är liksom inget skämt när det kommer till att göra tv. Det här är tv som ba levererar alla känslor och hjärna samtidigt. Det var såklart därför jag fattade direkt att det skulle bli skitbra och sa ja, när Agnes frågade om jag ville hänga med till Nashville. Dom andra fem som figurerar i programmen är, eller i Kristians fall var, musiker. Det är deras yrke och identitet. Dom kan fiddla ihop en låt och plocka lite gitarr, eller skriva texter och är vana vid sånt. Här kommer jag, vet icke vad en tonartshöjning är. Ställer mig på både en och två obekväma ställen och sjunger mina favoritlåtar rakt ut. Asså ni anar EJ hur rakt ut jag sjunger dom. 

Det är en sak att ställa sig inför nån miljon tittare live varje fredag på Idol, eller i Globen för den delen med några tusen i publiken. Där är jag en roll och programledare. Men detta e. Tar av mig alla kläder, häller bensin över mig och tänder på. Sen kan ni kolla på det i en god timma. Såpass naket är det. jag gråter och skrattar och är så arg, så skamsen, så kränkt och så rörd av alla människor jag träffar. Sällan har jag känt sånt hat som jag gjorde i Nashville. Sällan har jag velat slå nån i ansiktet flera gånger så mycket som på en bondgård utanför Nashville. Trots 11 asgulliga hundar. Jag har blivit mästrad och tillrättavisad hur och vad jag ska älska, hur jag ska leva och vad jag bör känna. Folk har sagt till mig att mina val i livet är sjuka. 

Sen har jag delat vin och ost med dom koolaste kvinnorna jag träffat, pratat om leverna bortom normen. Fått låtar spelade till mig av en kvinna jag alltid beundrat. NEJ TVÅ TILLOCHMED!!!! Fy fan vad jag har gråtit. Och blivit så sjukt ful på köpet haha. På många sätt var det här min bästa resa någonsin, jag har längtat efter xountryn i Nashville, men det var också den värsta resa. Tänk er att din värsta resa är ett tv-program. Varsågod.

Ok på onsdag sker det, då ska jag gömma mig under en filt och låtsas att ni kollar på nåt helt annat, fast ni MÅSTE kolla haha.

63 Visa kommentarer (63)

Fler blogginlägg från Kakan