Vimal Kovac tar plats i Visitas Hall of Fame

Redaktion 08:29 9 May 2023

Stureplansgruppens VD och grundare sällar sig till en exklusiv skara.

Priset Visitas Hall of Fame delas ut årligen till en person som har gjort en exceptionell och bestående insats i besöksnäringen samt är ett föredöme som företagsledare. Detta år går utmärkelsen till Stureplansgruppens grundare Vimal Kovac, som startade sin resa i branschen med att öppna Spy Bar 1996.

Idag rymmer Stureplansgruppen en rad olika inrättningar såsom L'Avventura, Berns, Bank Hotel, Lucy's Flower Shop, Chez Jolie och senaste tillskotten Avalon samt Freyja. Nyligen stod det även klart att Stureplansgruppen tar över Dicksonska palatset i Göteborg.
– Att dela denna utmärkelse med tidigare pristagare är en inspirerande och motiverande upplevelse. Jag är djupt tacksam för detta erkännande och vill rikta mitt tack till Visita för möjligheten att vara en del av denna prestigefyllda gemenskap, säger Vimal Kovac i ett uttalande.

Tidigare vinnare är bland andra Karin Fransson, Thommy Backner, PG Nilsson samt Petter Stordalen som även han förutom sitt engagemang inom hotellbranschen också är delägare i Stureplansgruppen.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Melanders Södermalm

Det var i början av förra året som det meddelades att Söderhallarna skulle renoveras inom en nära framtid, och majoriteten av de etableringar som huserar där behövde maka på sig. En av dessa var Melanders som befunnit sig på adressen sedan 1992. Sökandet efter nya lokaler sattes därmed igång och i slutet av samma år meddelades att Melanders istället tar över Södra Sällskapets lokaler på Åsögatan. 

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!