Vimal Kovac tar plats i Visitas Hall of Fame

Redaktion 08:29 9 May 2023

Stureplansgruppens VD och grundare sällar sig till en exklusiv skara.

Priset Visitas Hall of Fame delas ut årligen till en person som har gjort en exceptionell och bestående insats i besöksnäringen samt är ett föredöme som företagsledare. Detta år går utmärkelsen till Stureplansgruppens grundare Vimal Kovac, som startade sin resa i branschen med att öppna Spy Bar 1996.

Idag rymmer Stureplansgruppen en rad olika inrättningar såsom L'Avventura, Berns, Bank Hotel, Lucy's Flower Shop, Chez Jolie och senaste tillskotten Avalon samt Freyja. Nyligen stod det även klart att Stureplansgruppen tar över Dicksonska palatset i Göteborg.
– Att dela denna utmärkelse med tidigare pristagare är en inspirerande och motiverande upplevelse. Jag är djupt tacksam för detta erkännande och vill rikta mitt tack till Visita för möjligheten att vara en del av denna prestigefyllda gemenskap, säger Vimal Kovac i ett uttalande.

Tidigare vinnare är bland andra Karin Fransson, Thommy Backner, PG Nilsson samt Petter Stordalen som även han förutom sitt engagemang inom hotellbranschen också är delägare i Stureplansgruppen.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Husette

En nytändning och lägesföränding behövdes efter pandemin och det blå trähuset med stor potential, omringat av kulturskapare, skulle bidra med just det.

Bar Minimal

Vid sidan av ett sort fokus på naturliga viner har Bar Minimal gjort sig känt för sin hantverksmässigt tillagade pizza.

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!