Vi frågade Nöjesguidens läsare vad de ska göra på Alla hjärtans dag

07:36 14 Feb 2019

Idag får man se upp för Amors pilar. Därför frågade vi några av våra läsare hur de tillbringar dagen.

Vad ska du göra idag?


Hanna Moody, artist.

– Jag kommer jobba med att släppa kepsar med Alla hjärtans dag-tema för en artist jag jobbar med som heter Sinnah typ hela dagen. Sen ska jag må bra och gå på date med min kille och vara fett cheesy och mysig.


Sabri Debesai, nattklubbschef på Berns.

– Jag firar med mina 2 kärlekar. Pizza och Phil Dunphy.


Filip Lyrheden, pappaledig journalist.

– På dagen ska jag till Jysk och köpa några gardinskenor, tror jag. På kvällen ska nog jag och min flickvän öppna en flaska rödpang och käka tryffelsalami.


Hedda Wenster, mood manager.

– Som kronisk singel på alla hjärtans dag har jag en tradition att alltid dj:a och spela sorgliga kärleksballader, dricka Fernet och få nobben när jag försöker hångla. Bubblare: Heartbreak Hotel med Whitney Houston.


Noel Montti, sneakerhead.

– Då jag är inne i en typ av dejtingfas där jag träffar några personer samtidigt vill jag inte göra någon ledsen genom att prioritera. En marathon-alla hjärtans dag är dessutom inte ekonomiskt hållbar. Så att istället för att dedikera dagen till en specifik person, med risk för att göra någon jag har på g besviken, tänkte jag stanna hemma och mysa med mitt Playstation. Men ett telefonsamtal fick mig på andra tankar, så jag och min vän Amanda ska ut på en aw istället. Playstationet får vänta till nästa år.


Ingrid Altino, konkurrent.


– 
Inget.


Tommie Damberg, stylist.

– Mitt enda erbjudande inför Alla hjärtans dag har varit att spela skivor på något som heter "Time Bar" för en skamligt låg summa pengar. Jag tackade nej och planerar att tillbringa den lediga tiden med att dagdrömma om en jättesnygg kille som jobbar på mitt Ica.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!