Tack Oscar Zia

Django Lorentzson 10:54 8 Nov 2021

Från oss alla till Oscar Zia – Tack.

Oscar Zia – ja, du läste rätt, den Oscar Zia – artisten Oscar Zia, Oscar Zia, ja, den Oscar Zia och ingen mindre än Oscar Zia, Oscar Zia fyllde 25 och höll en födelsedagsfest.

Jag, som känt Oscar Zia i många år och som kommer fortsätta känna honom i många år till, var, som andra som känner Oscar Zia, inbjuden till födelsedagsfesten.

Oscar Zia har, eftersom jag är en förtrogen vän till honom, pratat med mig om den här festen sedan tre år tillbaka. Vi som känner Oscar Zia vet vilken förmåga han har att få andra att känna känslor. Om den här festen sa han till mig: ”Jag vill att det ska vara känslosamt. Jag vill att alla som kan känna känslor ska känna känslor. Vi ska skratta och gråta om vartannat. Det är ingen som lämnar det rummet den kvällen utan att ha känt känslor. Om tillräckligt många har känt känslor i slutet av kvällen, vet jag att jag har lyckats.”

Och han höll sitt löfte, med råge. Det var en otroligt känslosam kväll. Först ett intryck, sedan en känsla. Jag tror att jag talar för oss alla när jag säger att vi definitivt kände känslor. Vi var dominobrickor som föll, någon började känna något och sedan började nästa känna samma sak. Vi skrattade, vi grät, vi kände lycka, vi kände kärlek, vi kände hopp…

Vid ett tillfälle buktalade Per Andersson genom en handdocka och då skrattade vi så att tårarna rann. Molly Sandén visade bilder på en projektor från när hon träffade Ed Sheeran och då jublade vi. När Per Andersson klädde av sig och dansade naken med en hatt framför könsorganet gapskrattade vi, några rullade på golvet, men vi tystnade fort när han började låtsasjucka mot Molly Sandén och jag gav honom onda ögat.

Min 30-årsfest, säger Oscar Zia till mig, du trodde att min 25-årsfest var känslosam eller hur – min 30-årsfest – den kommer vara ännu mer känslosam

Tack Oscar Zia.
Alla Oscar Zias vänner

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!