Séfr Séfr intar Stockholms modevecka

12:14 29 Aug 2016

Malmöbaserade Séfr Séfr visar upp sin SS17-kollektion på Fashion Week Stockholm.

I snart fyra år har vännerna Per Fredriksson och Sinan Abi drivit klädbutik ihop. I fjol flyttade de Séfr Séfrs verksamhet från den lilla lokalen på Amiralsgatan till en större, rymligare lokal på Hamngatan nere i stan. När de i januari 2016 lanserade sin första kollektion med det egna märket dröjde det inte länge innan valdes in till Swedish Fashion Talents tillsammans med sju andra up-and-coming modeentreprenörer. Utmärkelsen gav ringar på vattnet och innebar bland annat en värdefull biljett till modeveckan i Stockholm och en nominering till Swedish Fashion Talent of the Year.

Under Stockholms modevecka, som drar igång idag den 29 augusti, kommer Séfr Séfr att vara på plats för att visa upp sin SS17-kollektion på Swedish Fashion Talents modevisning på Berns Salonger. Kollektionen går under namnet "Weekend" och hämtar inspiration från en helg i Skåne. Lookbooken, som är fotad av Niclas Ekwall, innehåller bilder tagna i Bokskogen utanför Malmö, strandremsan i Falsterbo och Alnarpsparken i Lomma.

– Vi är mycket nöjda med såväl lookbooken som kollektionen där vi verkligen har utmanat oss själva i både färg- och materialval. Det ska bli kul att se hur den tas emot på tisdagens visning, säger Per Fredrikson, en av Séfr Séfrs grundare.

Swedish Fashion Talents modevisning går av stapeln på tisdag i Stora Salongen på Berns.

Läs även: "Amanda Manns intervju med Nhorm"

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!