Paul Svensson och Jonas Bolling tar över det gastronomiska rodret.
Med nästan en miljon besökare årligen räknas Rosendals Trädgård till en av Sveriges mest populära destinationer. Nu gör trädgården en av sina största satsningar någonsin då utbyggnaden står klar med ett nytt kök, ny restaurang samt ett nyrenoverat växthus. Med sig på tåget har man den nye gastronomiske ledaren Paul Svensson.
– Jag har varit en trogen besökare på Rosendal i många år, så det är en ynnest att få ingå i köksteamet framöver. Jag ser fram emot att, tillsammans med Jonas och det skickliga teamet på plats, jobba med de förutsättningar som platsen ger och visa hur fantastiskt god en cirkulär måltid kan vara. Rosendals Trädgård har all potential att vara en prototyp för framtidens matsystem, en plats som kan inspirera hela världen kring hållbar matkultur, säger Paul Svensson.
Jonas heter i sin tur Bolling i efternamn och har rollen som mat- och dryckesansvarig.