Råbaren på Tak blir Izakaya

Redaktion 12:15 3 Mar 2020

Med premiär den nionde mars får Råbaren på Tak ett nytt namn och koncept. 

Och det är den brittiska köksmästaren Darren John som fått den ärofyllda uppgiften att styra skeppet. Darren har jobbat med ett flertal Michelinkrogar innan, men det var inte förrän han började på Råbaren tillsammans med Frida Ronge som han fick upp intresset för det japanska köket.
– Det känns roligt att verkligen dela det kreativa arbetet med någon som har en annan bakgrund än min egen. Darren har en lång erfarenhet från jobb på stjärnkrogar och en passion för matlagning som är enkel, men där råvaran talar sitt tydliga språk, säger Frida Ronge. 

Precis som Råbaren är menyn och dryckessortimentet inspirerat av Japan. På menyn går det att hitta rätter som sushi, sashimi och andra japanska klassiker.

 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Five Guys

Hundratals art directors och copywriters har tagit ut föräldraledighet för att köa till Five Guys under premiärveckan. Lever det upp till hypen?

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!