Pressbyrån lanserar halvvegetarisk korv

Redaktion 14:05 13 Sep 2023

Har du alltid drömt om en korv som är vegetarisk i ena änden och består av kött i andra? Då är det här nyheten för dig.

Ibland kan man tänka att kötthalten i en Pressbyrå-korv är så låg att det nästan räknas som en vegetarisk korv. Men de tankarna får man slå bort om man är en objektiv journalist som jag. Jag är här för att sakligt rapportera att Pressbyrån har lanserat en korv vars ena halva är vegetarisk och vars andra halva är gjord av kött. De kallar den för en "transitionskorv" och riktar sig till, får man anta, människor som vill äta mindre kött men inte kan motstå frestelsen att slänga i sig en halv Pressbyrå-korv då och då. Eller kanske par som vill äta Pressbyrå-korv som Lady och Lufsen men inte kunnat göra det fram till nu för att ena parten är vegetarian. 

I sådana fall får de skynda sig att leva ut sina lustar, för transitionskorven säljs bara i en begränsad upplaga på utvalda Pressbyråer.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!