Månadens singlar juni

00:32 30 Jun 2018

Förutom att vinna gruppspelet i fotbolls-VM så har Sverige även vunnit högsta pris i att leverera grym musik under juni månad.

Sveriges mest spännande och nyskapande kollektiv TRE60 har pumpat ut projekt efter projekt utan dess like. Deras EP Silverring släpptes i dagarna och avslutas med fantastiska Soléa, som får en att känna som att man sitter på en superfancy takbar på ett dyrt hotell i typ New York. Med andra ord - lyxig och sammetslen.

Från NBL Sounds senaste satsning Simeon kom äntligen debutsingeln Kan du, ett strålande bidrag till den blommande svenska R&B-scenen som får tolv poäng. Honom borde vi alla hålla koll på, tips. En annan efterlängtad debutsingel signeras K27 när han tar med Blizzy på Robbery. Från debutanter till veteraner, Jëlly är tillbaka med en slagkraftig ballad med Dö ung, av precis samma höga kvalitet som vi är vana vid och Michel Didas Bara vi feat. Blizzy och Sikai är definitionen av repeatkompatibel. 

Från Sakarias nya album Mars hittar vi mysiga singeln Medicin som gästas av Lorentz och Madi Banja. Lorentz släppte även han en singel - Wow Pow - hans första släpp sen förra årets album Lycka till.

Självklart har saker även hänt på andra sidan Atlanten, där Beyoncé och Jay Z blivit duon The Carters och presenterar hiten APESHIT. Peter CottonTale har samarbetat med bland andra Rex Orange County, Chance The Rapper och Daniel Caesar på vackra Forever Always.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!