Edward Blom startar podcast

10:02 17 Nov 2017

Den 24 november är det premiär för Edward Bloms smörgåsbord.

Edward Bloms cv bara växer i takt med hans folkkärhet. Snart kan 47-åringen addera "poddare" till meritlistan, som sedan tidigare alltså inkluderar titlar som gastronom, kulturhistoriker, kokboksförfattare, tv-personlighet och arkivarie.

Bloms nya podcast, som har givits namnet Edward Bloms smörgåsbord, kommer att bli en blandning av underhållning, folkbildning och bitar ur Edwards vardag.

– Många har tjatat i åratal om att jag ska starta en podd, och jag har själv länge velat det men det har kommit så mycket annat i vägen. Nu äntligen är det dags, säger Edward Blom i ett pressmeddelande.

Avsnitten släpps varje fredag och kretsar kring ett par lösa teman som Edward och hans sidekick Mats Ryd stöter och blöter tillsammans. Dessa teman kan vara de för Edward Blom inte helt orimliga samtalsämnena wienerschnitzel, klädkoder, 1800-talspoesi, festtraditioner, bebismat, etikettsfrågor och öl.

– Med podden vill jag få möjlighet att möta mina lyssnare och följare i ett medium jag styr helt själv och för en gångs skull få tala till punkt. Jag hoppas att folk ska lära känna mig lite bättre men framförallt få en trevlig stund, berättar Edward Blom.

Det första avsnittet av "Edward Bloms smörgårsbord" släpps den 24 november på iTunes och Acast.

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar