Drick en mindre snaps

09:52 18 Jun 2009

Orrefors formgivare Ingegerd Råman har tillsammans med Reimersholms Snapskrydderi tagit fram ett exklusivt litet snapsglas för ett nytt sätt att avnjuta snaps. Glaset är döpt till Pärlan och rymmer endast 2 centiliter.

Orrefors formgivare Ingegerd Råman har tillsammans med Reimersholms Snapskrydderi tagit fram ett exklusivt litet snapsglas för ett nytt sätt att avnjuta snaps. Glaset som är döpt till Pärlan rymmer endast 2 centiliter.

– Med ett mindre glas vill vi inbjuda till ett nytt elegantare sätt att dricka snaps. Istället för att ta en stor snaps i ett svep och därmed även missa mycket av smakupplevelsen, vill vi uppmuntra till att smutta och smaka. Snaps fungerar som smakförhöjare till många olika sorters mat. Prova 1–2 centiliter tillsammans med förrätten eller till sommarens bufféer, säger Petra Strandberg, på Pernod Ricard.

Pärlan lanseras i butik i september.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!