Den påkostade renoveringen är klar.
Moodgallerians draglok Boqueria är tillbaka i ny skrud efter att under sommaren har genomgått en renovering modell större. Men allt är inte nytt.
– Vissa delar av inredningen är kvar som de var. Vi har inte blåst ut hela lokalen utan behållit mycket av det gamla så att man ska känna igen sig, säger Napolyon Sürer, vd för Boqueria till branschtidningen Besöksliv.
Bland nyheterna märks emellertid en ny matsalsbar i Gaudistil, spanska skåp, nya stolar samt porslin. Även menyn har fått sig en makeover.
– Som tidigare kommer vi erbjuda tapas, men vi har lagt till lite fler raciones, det vill säga större rätter som man kan dela runt bordet. Man kan till exempel få en hel friterad bläckfisk, en hel spädgris eller helgrillad kyckling och välja sina egna tillbehör, eller paella. Att ställa fram en paella med en 800 grams bläckfisk på bordet känns unikt och roligt. Jag vet i alla fall ingen annanstans man kan få sådan mat i Stockholm.