Bastard Burgers öppnar ny restaurang

16:34 11 Jul 2019

Hamburgerkedjan har flyttat in på Brunkebergstorg.

Bastard Burgers öppnade sin första restaurang i Luleå för tre år sedan och finns nu i stora delar av landet. Tack vare sitt breda utbud har de gjort sig populära hos både köttätare och veganer. Den nya restaurangen är den 22:a i ordningen och är en del av Gallerian-kvarteren.
– Platsen i Gallerian är ett drömläge för oss som vi länge har tittat på. Vi ser Gallerian som en central och utvecklingsorienterad galleria där det är mycket folk i rörelse. Urban Escape-projektet och placeringen på Brunkebergstorg var ytterligare en anledning till att läget kändes så självklart. Det är mycket arbetande människor i kvarteret, och vi hoppas att bli en självklar destination för hungriga lunch och middagsgäster samt AW-sugna, säger Kim Markström, marknadschef på Bastard Burgers. 

Lagom till sommarvärmen står restaurangen i Gallerian nu öppen med uteservering på torget. 

 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!