Allt du behöver veta inför Henrik Berggren på Gröna Lund

10:40 17 May 2017

Onsdagen den 24 maj har Henrik Berggren turnépremiär på Gröna Lund. Här är allt du behöver veta inför konserten.

Henrik Berggrens storstilade comeback kan väl knappast ha gått någon förbi vid det här laget. I en exklusiv™ intervju med Nöjesguiden berättade han öppenhjärtligt om hur det var att återvända till offentligheten efter nio år i skymundan.

Nu på onsdag är det dags för turnépremiär på Gröna Lund i Stockholm, och vi har listat allt du behöver veta inför densamma. 

Förfesten 
Scandic Hasselbacken ställer till med stor förfest i regi av Stay Shoreline. Festen börjar klockan 16 och fortsätter även efter konserten. 

Konserten
Spelningen börjar klockan 20:00 på Gröna Lunds stora scen. 115 kr i entré fram till klockan 18 och 250 kr därefter, men då får man också Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter. Men kom i tid, är det fullt blir det lapp på luckan. 

Efterfeste(r)n(a) 
Ett flertal aktörer arrangerar efterfester under onsdagen. Tidigare nämnda Stay Shoreline håller igång på Hasselbacken fram till strax efter midnatt. Vill du festa vidare i samma anda ordnar Debaser Strand efterdoja på Bar Brooklyn med öppet till 03, det är ju en röd dag efter. Bakom skivspelarna där står Terry Ericsson tillsammans med Panda 2.0. 

Här hittar du samtliga datum för sommarturnén

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!