Warpaint – Heads Up


Sara Berg 13:33 21 Sep 2016

Det Los Angeles-baserade rockbandet Warpaint jobbar långsamt. De har funnits i tolv år nu, men detta är bara deras tredje fullängdsskiva. Den är även deras matigaste och mest energiska, med en tjockare och kaxigare ljudbild. Mer åt dansig rockelectro med bitska trummor och en modigare röst än det svala och psykedeliska de sysslade med på förra skivan. Nu går tankarna snarast åt Crystal Castles och Blonde Redhead och det är en schyst uppdatering av soundet som de borde pusha ännu längre nästa gång.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Young Thug – So Much Fun

So Much Fun är Young Thugs första riktiga studioalbum, vilket kan vara något förvirrande. Med 18 mixtapes, ett samlingsalbum, tre EPs och en ofantlig mängd singlar i ryggen så är frånvaron av ett ordentligt album snarare ett tecken på att formatet tidigare har varit ointressant för Thugger. Om det är något han kan så är det att gå sin egen väg. Young Thugs avantgardistiska stil har legat som en grogrund för andra udda stjärnor som Gunna, Lil Baby och Lil Keed.

A$ap Ferg – Floor Seats

Det har gått två år sen A$ap Ferg släppte Still Striving och när han nu återigen gör entré så är det med pondus. Hans distinkta flow tar ingen paus på Floor Seats som är en nästintill militant samling spår som dryper av energi. Det är dock i pauserna från de moderna och intensiva produktionerna som han verkligen kommer till rätta.