Vulkano - Peach Punch

Sophie Winberg 18:30 12 Nov 2017

När Those Dancing Days la hatten på hyllan 2011 bildades Vulkano, och Cissi Efraimsson och Lisa Pyk Wirström släpper nu det tredje albumet under namnet. Första singeln C'est Bon låter som Vanessa Paradis skulle gjort om hon debuterat nu, och plattan rör sig sedan i en skitig ångestfylld fuck-you-tonårings värld fylld av röriga fester och nattbussar hem.

Mitt i det ömtåliga och oövervinnerliga samtidigt är Peach Punch en punkig popkaramell med fullt ös. Förhoppningsvis får Vulkano alla spelningar deras skiva är värd, för den måste vara magisk live.

Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Kassia Klein - Death To All Things Pop

Låt mig presentera: Death To All Things Pop, en skiva som kommer göra dig till en bättre person. Kassia Klein som består av Maja Gödicke och Kåre Vernby (Farväl Till Ungdomen) är den perfekta mixen av vemod, romance och pop. Den här skivan har fyllt ett tomrum jag inte visste fanns och jag hoppas den gör detsamma för dig. Låtarna Tystnaden och Kokomo kommer gå på repeat från och med nu. Nej det var en lögn. Hela Death To All Things Pop kommer spelas högt och utan paus i mina hörlurar hela hösten.