TR/ST – The Destroyer – 2

Sara Berg 00:00 12 Nov 2019

Jag märker att jag fortfarande är inne i förälskelsefasen när det gäller TR/ST, trots att det gått åtta år sedan jag började lyssna på honom. Allt han släpper är fantastiskt. Att han ens släpper någonting överhuvudtaget är fantastiskt. Varje ny låt är en gåva. Osv. The Destroyer – 2 är andra halvan av ett slags dubbelskiva, där den här delen är den lugnare, mer experimentella och mindre hitvänliga. Det är egentligen bara Iris som bjuder på Robert Alfons typiska lekar med electroeffekter och röstlägen. Men skivan innehåller även det fantastiska, intima och lågmält dramatiska spåret Destroyer, som är en av årets bästa låtar. En sorgesång med symfoniska inslag. Ändå går det inte riktigt att komma ifrån känslan av att detta är b-sidorna i en samlingsvolym.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Fler musikrecensioner

Sarah Mary Chadwick - Please Daddy

Please Daddy är uppföljaren till the Queen Who Stole the Sky som Sarah Mary Chadwick släppte för nio månader sedan. Det allra första spåret heter When Will Death Come och i den allra första versen medger Chadwick att ingenting har blivit bättre sedan vi sist hördes.

Det Brinner - Bara öppna ögon kan se

2016 startade Matilda Sjöström från Steget ett simultant soloprojekt. Under namnet Det brinnersläpper hon vad hon själv kallar gråtdisco, ett fri genre som uppmuntrar till fuldans. Bara öppna ögon kan se är det andra albumsläppet under namnet.