TR/ST – The Destroyer – 2

Sara Berg 00:00 12 Nov 2019

Jag märker att jag fortfarande är inne i förälskelsefasen när det gäller TR/ST, trots att det gått åtta år sedan jag började lyssna på honom. Allt han släpper är fantastiskt. Att han ens släpper någonting överhuvudtaget är fantastiskt. Varje ny låt är en gåva. Osv. The Destroyer – 2 är andra halvan av ett slags dubbelskiva, där den här delen är den lugnare, mer experimentella och mindre hitvänliga. Det är egentligen bara Iris som bjuder på Robert Alfons typiska lekar med electroeffekter och röstlägen. Men skivan innehåller även det fantastiska, intima och lågmält dramatiska spåret Destroyer, som är en av årets bästa låtar. En sorgesång med symfoniska inslag. Ändå går det inte riktigt att komma ifrån känslan av att detta är b-sidorna i en samlingsvolym.

 
Skivbolag: 
Artist: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Fler musikrecensioner

Michaela Åberg - Merry Crisis

Så länge jag kan minnas har jag varit svag för psykedelisk rock. Musiken lyckas många gånger gräva sig långt innanför huden, men det finns även flera fall då psykrocken har misslyckats och i stället framstått som pretentiös. Det hela beror helt enkelt på vem artisten är. 

Bicep – Isles

2020 var ett år av hemmasittande, men på Isles har Bicep gjort en musikalisk jorden runt-resa, influerade av Londons alla ljud.