Nord & Syd - 80%

Tina Rosenfink 15:22 8 Dec 2018

För fem år sedan debuterade Nord & Syd med den kritikerrosade plattan Som en människa och nu är de äntligen tillbaka med nytt material. Om du undrar varför det dröjt så lång tid med att följa upp succén så beror det på följande: bandmedlemmarna har skaffat fem barn, haft två diskbråck, flyttat sex gånger, inlett nya relationer och bytt jobb ca tio gånger.

Jag blir utbränd av att läsa det.

Men oroa dig inte, den här skivan är inte en reflektion av den stressiga tiden som bandet genomlidit. Skivan 80% är en bubblig energiexplosion med underhållande texter och vackra melodier som alla popsnören kommer uppskatta. Början på låten Alla mina vänner är kanske det roligaste jag hört.

Skivbolag: 
Artist: 
2 Visa kommentarer (2)

Fler musikrecensioner

Avey Tare - Cows on Hourglass Pond

Avey Tare, mest känd som grundaren av bandet Animal Collective, är aktuell med sin tredje soloplatta. Jag känner Avey Tare genom hans otroliga projekt Avey Tare's Slasher Flicks där han tillsammans med Angel Deradoorian (Dirty Projector) och Jeremy Hyman (Ponytail) gav ut skivan Enter the Slasher House. Det är märklig Halloweenskiva som skiljer sig mycket från Tares vanliga sound. Har du inte lyssnat på Little FangEnter the Slasher House så gör det omedelbart.